Gezondheid

Wij helpen u graag om uw lichaam in balans te brengen. Omdat uw gezondheid ook voor ons telt.

Omega-3 vetzuren in uw lichaam zijn van groot belang. Wist u bijvoorbeeld dat Omega-3 vetzuren in uw lichaam laaggradige ontstekingen voorkomen?

 

Wat zijn laaggradige ontstekingen?

  • Laaggradige ontstekingen zijn ontstekingen in uw lichaam die nauwelijks aantoonbaar zijn. Ze worden ook wel ”Stille ontstekingen”genoemd. Bij een laaggradige ontsteking is er geen acuut probleem in het lichaam, maar het immuunsysteem is wel continu gealarmeerd. Met andere woorden: Er zijn dus continu ontstekingstoffen in het bloed actief die naar organen en weefsels verspreid worden. Dit veroorzaakt op lange termijn ziektes in uw lichaam (Kanker, Artritis, Alzheimer, Longziekten, Diabetes etc.). Iets om zeker voor te waken.

 

Voorbeelden van laaggradige ontstekingen

 

 

 

De werking van Omega-3 tegen laaggradige ontstekingen.

Ons lichaam bestaat uit vetzuren. Omega-3 vetzuren helpen ons een energiek en vrolijk leven te lijden. Deze vetzuren bestrijden namelijk de laaggradige ontstekingen die in ons lichaam (kunnen) voorkomen. Omega-3 vetzuren in ons lichaam zijn onder andere goed voor:

  • Onze hersenen: De essentiële bouwstoffen voor onze hersenen zijn Omega-3 vetzuren. Bij zwangerschap kunnen Omega-3 vetzuren hersengezondheid bevorderen.
  • Ons hart: Een dagelijks Omega-3 gehalte verlaagd de kans op hart- en vaatziekten.
  • Onze ogen: Omega-3 kan helpen bij het voorkomen van maculadegeneratie. Dit kan namelijk vermindering van gezichtsvermogen en blindheid veroorzaken.
  • Onze kinderen: Omega-3 vetzuren kunnen ADHD-symptomen bij onze kinderen verminderen. Omega-3 zorgt voor concentratie en meer oplettendheid. Ook hangt Omega-3 samen met een lager risico astma.
  • Ons huid: Omega-3 zorgt voor de productie van huidvet, vochtbalans in de huid, voorkomen van hyperkeratinisatie van haarfollikels (leidt tot o.a. de kleine rode pukkeltjes die soms op bovenarmen te zien zijn) en het voorkomen van acne.

 

Een gezond Omega-3 / Omega 6-vetzuur balans in ons lichaam is 3:1. Omdat voedsel vandaag de dag bewerkt wordt, komt er vrijwel bij niemand een Omega-3/Omega-6 vetzuurbalans van 3:1 voor. 

 

Hoe is uw Omega-3/Omega-6 vetzuurbalans? 

Bij Nes Exclusive hebben al onze medewerkers zichzelf laten testen op de vetzuren in hun lichaam. De uitslagen waren om van te schrikken (35:1), (28:1), (24,5:1). Na deze uitslagen, zijn al onze medewerkers begonnen met het gebruiken van Omega-3 vetzuren. Onze medewerkers hebben sinds het gebruik van de juiste middelen meer energie, betere concentratie en een betere nachtrust.

Ook voor onze klanten is het bij Nes Exclusive mogelijk om middels een test uw omega 3/ omega 6-balans te meten. Dit geeft u veel inzicht in uw gezondheid. Een optimale omega 3 / omega 6-balans hoort 3:1 of lager te zijn. De klanten die tot op heden hebben getest, hebben helaas een uitslag boven deze verhouding gehad.

 

Wilt u meer informatie of uw vetzuren meten middels een test? Neem gerust contact met ons op via de link : Contact 

U kunt ook een mail sturen naar: Info@slagerijnes.nl of Berkay.capaci@slagerijnes.nl. Wij reageren binnen 24 uur.

 

Na het testen.

Als u besluit om uw vetzuren te meten, wordt u gekoppeld aan een van onze medewerkers. Deze medewerker zal u coachen, helpen bij vragen en de nodige administratie verzorgen. Het verkrijgen van de testuitslag duurt 21 werkdagen. Na het krijgen van uw testuitslag, zal onze medewerker u de uitslag verder toelichten. U kunt daarna besluiten of u wel of geen omega-3 wilt gebruiken. Ook hier krijgt u het nodige advies. De medewerker wordt volledig vergoed door ons. U betaalt de medewerker helemaal niets. 

 

dddd
Uw gezondheid, ook onze zorg: Because you deserve it.