U bestelt, wij bezorgen...

Bestellen

U vraagt onze prijslijst op via berkay.capaci@slagerijnes.nl. Op onze prijslijst vindt u al onze producten.

Nadat u de lijst heeft ontvangen, kunt u gerust uw keuzes maken. Klaar met kiezen? Volg stap 3.

Mail uw keuzes met uw naam, adres, telefoonnummer en bezorgdatum* naar berkay.capaci@slagerijnes.nl of stuur een bericht via social media.

Hierna zal een van onze medewerkers u verder helpen. Bezorgdatum, eventuele vragen of informatie (omtrent betalen) worden besproken.

*Soms kan het voorkomen dat de door u aangegeven datum en tijdstip al bezet/vol is. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van onze klanten. Echter hebben wij het ook heel druk en stijgt het aantal bestellingen steeds meer. Het kan zo zijn dat een van onze medewerkers u op een andere dag of tijdstip op de planning neerzet. Uiteraard wordt dit met u besproken. Wij bedanken u alvast voor uw begrip. 

Makkelijker bestellen?

Voorwaarden

Iedereen kan bij Slagerij Nes Exclusive bestellen. Om onze processen zowel voor u als voor ons goed te laten verlopen, hebben wij een aantal voorwaarden voor het bezorgen vastgesteld. Onze bezorgvoorwaarden zijn:

Bestellingen onder €50,-

Als uw bestelling onder de €50,- uitkomt, zijn wij genoodzaakt bezorgkosten in rekening te brengen. Dit is zonde, daarom adviseren wij u altijd boven het bovenstaand bedrag te bestellen. Onze bezorgkosten kunt u hieronder vinden.

Bedrag                        Bezorgkosten

€ 15 -25                      € 15,50 

€ 26 – 35                    € 11,00 

€ 36 – 45                   € 9,00

€ 46 – 49                   € 6,50                        

*aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De prijzen staan altijd vast.

Voorwaarden bestellingen buiten provincie Zuid-Holland

Voor bestellingen buiten Zuid-Holland verrekenen wij, naast het bedrag dat u betaald voor uw boodschappen, €0,25 cent per kilometer vanuit onze winkelocatie. Dit wordt van te voren met u afgesproken. Het minimaal bestelbedrag voor buiten Zuid-Holland bedraagt €65,-. 

1. Wij bezorgen alleen als u duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer heeft aangegeven. 

2. Wij bezorgen alleen als u thuis bent. Boodschappen worden bij afwezigheid NIET bij de buren afgeleverd. Een tweede bezorgingsmoment wordt ook niet meer ingepland. Wij bewaren uw boodschappen in onze winkel (max 1 dag).

Bij vermoeden van misbruik of oplichting, doen wij per direct aangifte bij de politie. 

Bestellingen uit Vlaanderen (België)

Voor bestellingen uit Vlaanderen verrekenen wij geen kosten per kilometer, maar uw minimum bestelbedrag ligt op €99,95. Dit houdt in dat wij boven dit bedrag ook in Vlaanderen bezorgen. Ook voor onze zuiderburen geldt nog altijd:

1. Wij bezorgen alleen als u duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer heeft aangegeven. 

2. Wij bezorgen alleen als u thuis bent. Boodschappen worden bij afwezigheid NIET bij de buren afgeleverd. Een tweede bezorgingsmoment wordt ook niet meer ingepland. Wij bewaren uw boodschappen in onze winkel (max 1 dag).

Betaalmogelijkheden

Ook omtrent betalen maken wij het lekker makkelijk voor u. Als onze bezorger onderweg is, krijgt u van ons een bericht toegestuurd. Voor het verrichten van betalingen hebben wij bij onze bezorgservice de volgende mogelijkheden voor u beschikbaar:

– Contante betalingen (u betaald aan de deur, direct aan onze bezorger. Uiteraard krijgt u uw wisselgeld terug). 

– Pin betalingen (u kunt pinnen bij onze bezorger. Wij hebben een mobiele pin-apparaat ter beschikking). 

– Tikkie zakelijk (Zelf overmaken met bewijs wordt niet meer geaccepteerd).

Namens Slagerij Nes & Nes Exclusive willen wij u bedanken voor uw moeite en tijd. Wij kijken al uit naar uw eerst volgende bestelling!

0
Bestellingen zijn bezorgd tot nu toe.