Dry-Aged | Het beste wat er is.

De echt eters weten en kennen het: Niets gaat boven een stukje lekker Dry-Aged vlees. Voor alle liefhebbers: Bij Nes Exclusive bent u op het juist adres! 

Onze rijpingstijd is minimaal 28 dagen en maximaal 40 dagen. Wensen over het aantal rijpingsdagen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WhatsApp Image 2022-02-21 at 20.01.12

Lamsbout

30 dagen gerijpt | Schoongemaakt | Geportioneerd.

 

Pirzoal-01-min

Lamkoteletten

25 dagen gerijpt | Schoongemaakt | Geportioneerd.

 

Izgara Kuzu Kaburga, Sarımsak Ve Taze Baharatlar İle

Lamsspareribs

25 dagen gerijpt | Schoongemaakt | Geportioneerd.

Voor vragen, reserveringen of bestellingen kunt u contact opnemen met Berkay Çapaci via berkay.capaci@slagerijnes.nl

 

Neem een kijkje op social media!