Dry-Aged | Voor de echte eter.

Nes Exclusive biedt u een breed assortiment aan Dry-Aged rundvlees. Onze rijpingstijd is minimaal 28 dagen en maximaal 40 dagen. Wensen over het aantal rijpingsdagen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Schermafbeelding_2020-12-26_om_01.33.00 (1)

Simmentaler/Holsteiner Ribeye

30 dagen gerijpt | Schoongemaakt | Geportioneerd. 

Ook de Black Angus Ribeye verkrijgbaar.

 

 

Schermafbeelding_2020-12-26_om_01.36.50 (1)

Ossenhaas

21 dagen gerijpt | Schoongemaakt | Geportioneerd.

 

Schermafbeelding_2020-12-29_om_12.29.54 (1)

Entrecôte

30 dagen gerijpt | Schoongemaakt | Geportioneerd

 

Reserveren, bestellen of vragen stellen kan via: berkay.capaci@slagerijnes.nl

Voor al onze Dry-Aged vleessoorten: Volg ons!