Dry-Aged | Het beste wat er is.

De echte eters weten en kennen het: Niets gaat boven een stukje lekker Dry-Aged vlees. Voor alle liefhebbers: Bij Nes Exclusive bent u op het juist adres! 

Onze rijpingstijd is minimaal 28 dagen en maximaal 40 dagen. Wensen over het aantal rijpingsdagen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WhatsApp Image 2022-02-21 at 20.01.10

Ribeye (Sim/Hol)

Simmentaler & Holsteiner rassen | 30 dagen gerijpt | Schoongemaakt | Geportioneerd. 

 

WhatsApp Image 2022-02-22 at 23.21.47

Côte de Boeuf

30 dagen gerijpt | Schoongemaakt | Geportioneerd. 


 

WhatsApp Image 2022-02-22 at 23.18.32

Picanha

30 dagen gerijpt | Schoongemaakt | Geportioneerd. 

 

 

 

dana-bonfile-lokum

Ossenhaas

21 dagen gerijpt | Schoongemaakt | Geportioneerd.

 

premium-antrikot-c-9694

Entrecôte

30 dagen gerijpt | Schoongemaakt | Geportioneerd

 

WhatsApp Image 2022-03-15 at 11.46.06 AM

Swami Côte de Boeuf

30 dagen gerijpt | Schoongemaakt | Geportioneerd. 

 

65a873f3-a662-4048-bc40-23fb56dbf96e 2

Spaanse Angus Côte de Boeuf

30 dagen gerijpt |Schoongemaakt | Geportioneerd. 

 

Voor vragen over voorraad en reserveringen kunt u contact opnemen met Berkay Çapaci: berkay.capaci@slagerijnes.nl

Neem een kijkje op social media...