Dry-Aged vlees: Ons specialisme.

Bij Nes Exclusive hebben we ons toegelegd op het vakmanschap van Dry-Aged vlees. Niet alleen wijzelf, maar ook onze producten worden beter naarmate ze ouder worden. Het Dry-Agen van vlees is een kunst die we tot in de perfectie beheersen. Onze vleessoorten staan al bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, maar met onze Dry-Aged technieken tillen we de smaakervaring naar een nog hoger niveau.

Voor degenen die niet bekend zijn met Dry-Aged vlees, of voor degenen die hun kennis willen verdiepen, leggen we graag uit wat het precies inhoudt: Dry-Aged vlees ondergaat een rijpingsproces van minimaal 28 dagen. Tijdens deze periode verdampt het vocht uit het vlees, waardoor de smaak geconcentreerder wordt en het vlees malser wordt. Het resultaat is een stuk vlees met een ongeëvenaarde smaak en textuur, perfect voor op de barbecue.

Het proces begint met zorgvuldig geselecteerd vlees van de hoogste kwaliteit, een aspect waar Nes Exclusive bekend om staat. Vervolgens wordt het vlees gerijpt in onze speciale koelinstallatie, die een constante temperatuur van 2/2,5 graden Celsius handhaaft, essentieel voor het succesvolle verloop van het Dry-Aging proces. De hoge luchtvochtigheid in de installatie draagt bij aan de verbetering van de smaak en textuur van het vlees.

Bij Nes Exclusive staat kwaliteit altijd voorop. Voor aanvang van het Dry-Aging proces wordt het vlees nogmaals zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alleen de allerbeste stukken worden gebruikt. Na 28 tot 30 dagen rijping wordt het vlees uit het proces gehaald, waarbij de optimale smaak en textuur zijn bereikt. De exacte duur van het rijpingsproces varieert afhankelijk van het type vlees, een expertise die we hebben ontwikkeld door jarenlange ervaring in het slagersvak.

Bij Nes Exclusive bieden we een uitgebreid assortiment Dry-Aged vlees aan, waaronder rundvlees, lamsvlees en kalfsvlees. Elk stuk vlees is een culinair hoogstandje op zich, maar na het Dry-Aging proces wordt het nog meer een delicatesse. We nodigen u van harte uit om onze prachtige slagerij in Rotterdam te bezoeken en kennis te maken met onze selectie Dry-Aged vlees. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en al uw vragen over vlees en bereidingswijzen te beantwoorden

Dry-Aged: Waarom niet?

Het Meest Smaakvolle Vlees, Voor Zowel Consumenten Als Horeca

Bij ons kunt u niet alleen als consument genieten van het meest smaakvolle stuk vlees, maar ook als horecaonderneming kunt u bij ons terecht voor hoogwaardig Dry-Aged vlees.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Berkay Çapaci via berkay.capaci@slagerijnes.nl

Met Dry-Aged ervaart u écht het verschil!

Veel meer op social media!